PRINT  //  ZEEFDRUK  //  BORDUREN

TOF VOOR
JOUW EVENT

KOM LANGS, MAIL OF BEL TOFFESHIRTS!

Of je nou op zoek bent voor shirts met logo om patat in te bakken, je barcrew er tof uit wil laten zien of zelfs met een hele vriendengroep Lowlands op de kop wilt zetten, we've got your back!

Van nette polo voor je golftoernooi tot wegwerpshirt voor de patatkraam, tof zal het zijn!
 

Of je nou op zoek bent naar shirts met logo voor in de zorg, voor je garage, voor je keukenmonteurs, je eenmaanszaak of multinational, tof zal het zijn!

PRINT  //  ZEEFDRUK  //  BORDUREN

TOF VOOR
JOUW WERK

KOM LANGS, MAIL OF BEL TOFFESHIRTS!

PRINT  //  ZEEFDRUK  //  BORDUREN

TOF VOOR
JOUW SCHOOL

KOM LANGS, MAIL OF BEL TOFFESHIRTS!

Voor de ene opleiding verzorgen we foodjassen, voor andere opleidingen de sportkleding. Dusof je nou op zoek bent naar schorten met logo, kleding voor de sportdocenten, hoodies voor die werkweek, wij weten waar we het over hebben met ruime ervaring in het onderwijs, tof zal het zijn!

Hoofdkantoor SKOR

TOFFE ARTIKELEN BEDRUKKEN

In 2013 begon Nick op een slaapkamertje zijn jijenick reclamemakers, in 2016 kwam Jeroen naast hem zitten kochten we een blokhut en ontstond Toffeshirts.

Na vele avonturen en leermomenten, is in juli 2022 is toffeshirts opgenomen in de SKOR familie.

Als zelfstandig bedrijf binnen de DSC Holding bedrukken we dagelijks voor een zeer grote groep van trouwe klanten in de sectoren MKB, ZZP-ers, evenementen, scholen, clubs en verenigingen.

Voor onze klanten betekent dat een versnelde en verbeterde afhandeling van de orders en exclusief direct toegang tot artikelen uit het SKOR assortiment.

Onze service en kwaliteit is alleen nog maar beter geworden en we zijn nog lang niet klaar!
Daag ons ook uit met jouw vraag, kortom graag #TOFZIENS!

 

Bekijk assortiment


Zoek
Your cart is empty
Zoek